Un şofer inconştient circula pe contrasens pe A1. Care a fost ideea salvatoare a unui şofer de TIR - VIDEO

Reacţia şoferului de TIR a fost una salvatoare.

Un şofer inconştient circula pe contrasens pe A1. Care a fost ideea salvatoare a unui şofer de TIR - VIDEO Un şofer inconştient circula pe contrasens pe A1. Care a fost ideea salvatoare a unui şofer de TIR - VIDEO

Şoferul unui automobil a fost la un pas de a provoca o tragedie după ce a circulat pe contrasens pe Autostrada A1, Sibiu – Sebeş.

Bărbatul aflat la volan părea foarte derutat şi doar reacţia fermă a unui şofer de TIR care circula regulamentar pe autostradă a făcut ca incidentul să rămână fără urmări.

Reacţia şoferului de TIR a fost una salvatoare, acesta a ”blocat” circulaţia şi a intrat într-o discuţie cu şoferul din automobil.

Imaginile au fost făcute publice, pe Facebook, de către conducătorul unui TIR.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.