Un şofer român este dat jos din maşină în Germania pentru că a fotografiat locul unui accident: Ar trebui să îţi fie ruşine! - VIDEO

Deranjat de gestul şoferilor, omul legii a început să îi dea jos din maşini şi să-i pună să privească victima.

Un şofer român este dat jos din maşină în Germania pentru că a fotografiat locul unui accident: Ar trebui să îţi fie ruşine! - VIDEO Un şofer român este dat jos din maşină în Germania pentru că a fotografiat locul unui accident: Ar trebui să îţi fie ruşine! - VIDEO

Un şofer român a fost dat jos din maşină de un poliţist german, pentru a se uita la victima unui accident mortal. Agentul şi-a ieşit din fire după ce a observat că şoferii care treceau prin zonă fotografiau scena accidentului. 

Deranjat de gestul şoferilor, omul legii a început să îi dea jos din maşini şi să-i pună să privească victima.

Este filmat chiar în momentul în care îl coboară de la volan pe un şofer român aflat într-o maşină înmatriculată în Mehedinţi.

„Vrei să-l vezi pe mort? Coboară şi ţi-l arăt eu. Vrei să vezi cum arată mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo şi fă poze, te costă 128 de euro să fotografiezi. Ar trebui să îţi fie ruşine!", a fost replica poliţistului.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.