Un tip s-a gândit să-şi lase maşina deschisă, cu cheile în contact. Urmează o farsă bună de tot [VIDEO]

Tu ce ai face dacă ai vedea o maşină cu geamurile date jos şi cu cheile în contact...?

Un tip s-a gândit să-şi lase maşina deschisă, cu cheile în contact. Urmează o farsă bună de tot [VIDEO] Un tip s-a gândit să-şi lase maşina deschisă, cu cheile în contact. Urmează o farsă bună de tot [VIDEO]

Te-ai gândit vreodată la cum e a fura o maşină? Eu m-am gândit - evident, în sensul inocent, în care nu am făcut decât să-mi imaginez cum e. Să furi o maşină în ziua de astăzi poate fi un lucru destul de simplu, mai ales dacă ştii câte ceva din hacking, însă întrebarea care mă macină este „ce faci cu ea după aia?”. Un hoţ de maşini ştie ce are de făcut, dar un tip obişnuit, care doar găseşte o maşină vulnerabilă la furt...? 

Tipul de mai jos probabil că s-a întrebat acelaşi lucru: dacă-ţi laşi maşina deschisă şi cu cheile în contact, ce fel de hoţ se apropie de ea? Surpriză: niciunul profesionist. Doar nişte băieţi care se comportă de parcă ar fi primit maşina cadou la 16 ani. 

Ceea ce urmează este hilar, un pic îngrijorător şi, pentru „victime”, foarte ruşinos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.