Un tramvai numit Santa Fe

Ştirea cu idio...şoferul care a dorit să încerce, pentru o zi, cum e să fii vatman pe linia lui 41, în Bucureşti, a făcut turul canalelor media. Noi vă prezentăm un filmuleţ realizat cu o cameră de supraveghere care arată modul în care Santa Fe-ul a "deraiat" de pe şosea, tocmai pe şine.

Şoferul modelului Hyundai Santa Fe a luat prea în serios iniţialele SUV, asociate cu modelul pe care îl conduce, şi a vrut să testeze dacă este cu adevărat un vehicul polivalent şi poate rula chiar şi pe şinele "metroului uşor". Clipul  arată că pentru câţiva metri chiar a reuşit să aibă garnitura de tramvai personală. Din păcate, modelul, unul dintre cele mai vândute SUV-uri, în România şi-a arătat limitele feroviare şi eroul nostu a reuşit să îşi blocheze modelul între şine.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.