UTIL: Când NU se plăteşte taxa pentru podul rutier Feteşti-Cernavodă

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a prelungit intervalele orare în care şoferii nu trebuie să plătească taxa de pod Feteşti-Cernavodă. Detalii în continuare.

UTIL: Când NU se plăteşte taxa pentru podul rutier Feteşti-Cernavodă UTIL: Când NU se plăteşte taxa pentru podul rutier Feteşti-Cernavodă

Dacă vrei să petreci un weekend la mare şi vrei să alegi Autostrada Soarelui ca să ajungi mai repede pe litoral, avem o veste bună pentru tine: intervalul în care taxa pentru podul Feteşti-Cernavodă nu se plăteşte tocmai a fost mărit de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

Mai exact, de vineri, 25 iulie, pe sensul Bucureşti-Constanţa nu se plăteşte taxa de pod în intervalul orar 14:00 – 24:00 pentru zilele de vineri şi în intervalul 06:00 – 14:00 pentru zilele de sâmbătă. La întoarcerea de duminică spre Bucureşti, încasările sunt oprite în intervalul orar 10:00 – 24:00, potrivit unui comunicat CNADNR citat de Mediafax.

Sistarea plăţii taxei de pod la sfârşitul săptămânii a intrat în vigoare la 4 iulie şi este valabilă până în 31 august.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.