Vânzări în creştere pentru Mazda

Luna aprilie a fost cea de-a treia în care Mazda a înregistrat o creştere a vânzărilor pe piaţa din România, compania comercializând cu 21% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Cel mai bine vândut model în România a fost noua Mazda3, cu 45 de autovehicule. Compacta Mazda beneficiază în prezent de o ofertă avantajoasă constând într-un discount de 2.500 de euro şi garanţie extinsă la 5 ani gratuit. Oferta este valabilă pentru orice Mazda3 nou achiziţionată până la 30 iunie 2010.

Mazda3 este şi cel mai bine vândut model al constructorului japonez la nivel global, peste 2 milioane de unităţi fiind comercializate de la lansarea primei generaţii din 2003. Versiunea curentă pune în valoare toate atributele Mazda, integrând un caracter dinamic pronunţat, elemente tehnologice menite să reducă nivelul consumului şi al emisiilor cum este sistemul i-stop, precum şi tehnologii de siguranţă avansate cum este cazul sistemului RVM (senzori care monitorizează partea din spatele autovehiculului).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.