Vânzări Nissan GT-R

Lansarea noului GT-R în Marea Britanie a fost așteptată cu sufletul la gură de entuziaști, ce au dat 700 de comenzi în primele două zile de comercializare.

Vânzări Nissan GT-R Vânzări Nissan GT-R
Supercarul japonez a creat o adevarată isterie în întreaga lume, performanțele deosebite la un preț foarte accesibil fiind argumente imbatabile în preferințele fanilor. Din nefericire, motorul lui Nissan GT-R este asamblat manual cu o cadență maximă limitată la 1000 de exemplare lunar, astfel încât doar 12.000 de pasionați de pe glob de pot bucura în acest an de noul lor bolid.

Cu un preț ce pornește în Marea Britanie de la 66800 de euro, Nissan GT-R are o cotă limitată de modele destinate pieței locale, oficialii englezi încercând să trateze cu japonezii pentru un număr mai mare de modele alocate Regatului Unit. Dar în condițiile în care fiecare piața de desfacere se confruntă cu aceeași problemă, rezolvarea acesteia se va dovedi destul de delicată. Primele livrări în Anglia vor avea loc abia în luna martie a anului viitor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.