Vânzări record pentru Audi în 2012

Audi a înregistrat vânzări record în primul semestru al anului 2012 atât pe plan global cât şi în România, devansându-şi competitorii direcţi, Mercedes-Benz şi BMW.

Vânzări record pentru Audi în 2012 Vânzări record pentru Audi în 2012

În timp ce mulţi producători se plâng din cauza crizei mondiale şi a vânzărilor slabe, Audi doboară record după record. În primele luni ale anului 2012, constructorul german a livrat 346.000 de modele pe plan global. Apogeul s-a atins în luna martie când s-au vândut 143.000 de autoturisme, reprezentând şi un record în istoria mărcii.

România se alătură trend-ului de creştere Audi şi reuşeşte să îşi depăşească concurenţii din segmentul premium, BMW şi Mercede. Studiul, realizat de APIA, clasează marca germană pe primul loc cu 479 de unităţi livrate. Vârful de gamă al constructorului din Ingostadt, A8, a fost cea mai vândută limuzină în primele luni ale anului curent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.