Vânzările de maşini sunt pe plus în primul trimestru, dar martie a adus prima scădere din 2019

Vânzările de autoturisme au scăzut în martie cu 8,1% faţă de aceeaşi lună din 2018.

Vânzările de maşini sunt pe plus în primul trimestru, dar martie a adus prima scădere din 2019 Vânzările de maşini sunt pe plus în primul trimestru, dar martie a adus prima scădere din 2019

Vânzările de autoturisme au scăzut în martie cu 8,1% faţă de aceeaşi lună din 2018.

Piaţa autovehiculelor a înregistrat o creştere de 6,3% în primele trei luni din 2019, faţă de perioada similară a anului trecut, la 38.253 de unităţi, potrivit datelor Asociaţiei Producă­to­rilor şi Importato­rilor de Auto­mobile (APIA).

Raportat la vânzările de autoturisme, acestea s-au apreciat în primele trei luni cu 5,6%, la aproape 31.200 de unităţi.

Încetinirea vânzărilor vine în contextul în care în martie vânzările au scăzut cu 8,1% faţă de perioada similară a anului trecut, însă în 2018 Rabla demara încă din martie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.