Vânzările Mazda au scăzut în luna august cu 1,4%

Vânzările Mazda în Europa au scăzut cu 1,4% în luna august, la aproape 20.000 de unităţi, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, a anunţat constructorul japonez.

Vânzările Mazda au scăzut în luna august cu 1,4% Vânzările Mazda au scăzut în luna august cu 1,4%

Spre deosebire de vânzările Mazda din Europa care au scăzut cu 1,4%, în Rusia ele au crescut cu 30%, mai mult cu 4.100 de unităţi, fiind cea mai bună lună august din istoria companiei pe această piaţă şi a noua lună consecutivă în care raportează creşteri.

Portugalia a avut o lună record în ceea ce priveşte cota de piaţă, estimată la 1,5%, şi un volum al vânzărilor de aproape 240 de unităţi. Pe piaţa românească, Mazda a anunţat la începutul lunii septembrie, că vânzările lunii august au totalizat 74 de unităţi, înregistrând o creştere cu 139% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2006. La începutul lui 2008, compania va integra un nou dealer în Bucureşti, în zona de nord a oraşului, iar la nivel local vor fi lansate noi centre în Piteşti şi Craiova.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.