Vara asta, fii COOL cu Opel Cascada!

Autor: Oraan Mărculescu 21 iun. 2013 Știri auto
Vara asta, fii COOL cu Opel Cascada!

Cu Opel Cascada am făcut cunoştinţă la Salonul Auto de la Geneva, unde germanii ne-au prezentat-o drept cel mai nou model din gamă. Apoi am avut ocazia să o testăm în premieră, iar acum este şansa fanilor Opel din toată ţara să ia contact cu frumoasa decapotabilă.

Suntem primii care au ocazia să se plimbe cu Opel Cascada prin România, iar fanii Opel din toată ţara ne pot urmări pe hartă, în timp real, între 23-27 iunie. În drumul său pe şoselele din România, Cascada are nevoie de ajutorul fanilor pentru a găsi cele mai cool locuri din ţară.

Fii cu ochii pe pagina noastră de Facebook şi pe pagina oficială a campaniei „Fii cool cu Opel Cascada!”, vino să ne întâlnim în cel mai frumos loc din oraşul tău şi fă-ţi o poză cu noi şi cu maşina. Dacă pui poza pe profilul tău de Facebook, cu tag/etichetă Opel România, ai şansa să câştigi un iPhone 5.

Duminică, 23 iunie, plecăm de dimineaţă în aventura verii cu Opel Cascada şi vrem ca voi să fiţi alături de noi. Ne puteţi urmări pe hartă şi în plus, noi vă vom ţine la curent cu postări live pe Facebook, pe măsură ce ne aventurăm dintr-un oraş în altul.

Intră acum pe pagina ”Fii cool cu Opel Cascada!”

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide