Vauxhall Astra TwinTop VXR kit

Vauxhall a lansat în Marea Britanie un kit estetic complet pentru versiunea coupe-cabriolet a compactei Astra.

Vauxhall Astra TwinTop VXR kit Vauxhall Astra TwinTop VXR kit

Sora lui Opel din Marea Britanie, Vauxhall se ţine de modificări. Aceasta a venit cu un kit estetic VXR pentru modelul Astra TwinTop ce pot fi achiziţionat la preţul de 1399 de lire sterline sau 1720 de euro. Cine plăteşte atâţia bani primeşte un nou spoiler faţă, praguri mai late, o bară spate modificată şi o fustă frontală mai mare.

Iar Vauxhall nu s-a oprit doar la asta şi oferă pentru cei care vor să bage mână mai adânc în buzunar şi un set complet de accesorii precum jante şi pedale din aluminiu sau chiar sistem de evacuare sport.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.