Vedetele de la Hollywood conduc Lexus într-o serie de scurt metraje

Harvey Weinstein a colaborat cu Lexus pentru a realiza o serie de documentare, denumită „Life is Amazing”. Cele cinci scurt metraje au avut premiera mondială în data de 19 mai, în cadrul Festivalului de la Cannes 2013.

Vedetele de la Hollywood conduc Lexus într-o serie de scurt metraje Vedetele de la Hollywood conduc Lexus într-o serie de scurt metraje

Harvey Weinstein a adus un omagiu importanţei producţiei cinematografice prin colaborarea sa fără precedent cu Lexus la realizarea seriei de scurt metraje „Life is Amazing”. La data de 19 mai, cele două companii au găzduit Premiera Mondială a celor cinci scurt metraje, în cadrul Festivalului de la Cannes 2013, printr-o serie de acţiuni comune.

Specialiştii de la Lexus & The Weinstein Company: 

Harvey Weinstein, regizorii Tim Burton şi Ryan Coogler, alături de Paul Van der Burgh, Director Lexus Europe, s-au alăturat celor cinci regizori pentru o masă rotundă, care a avut loc la Hotelul Majestic. Regizorii scurt metrajelor Lexus: Justin Tipping („Swimming in Air”), Cristina Molino („Beyond Memories”), Campbell Hopper (care împreună cu Joel Kefali formează un duo regizoral cunoscut sub numele „Special Problems” - scurt metrajul „Echoes”), Chan Chung Ki („Pupil”) şi Mitsuyo Miyazaki („A Better Tomorrow”) au discutat pe marginea propriilor interpretări ale seriei „Life is Amazing” şi despre sursele de inspiraţie emoţională şi influenţele tehnice ale zonelor din care aceştia provin.

Povestind despre inceputurile sale in cinematografie, Harvey Weinstein a comentat: “După ce fost lansat Good Will Hunting cu Matt Damon şi Ben Affleck, care s-a transformat într-un succes, cei doi au continuat cu lansarea Project Green Light, ulterior ei identificând şi lansând cariere ale unora dintre talentele recunoscute astăzi. Acesta este cel mai eficient mod de a lucra.”

Premiera mondială a seriei de scurt metraje „Life is Amazing”:

Regizorii s-au alăturat starurilor Zoe Saldana şi Clive Owen pentru a păşi împreună pe covorul roşu la premiera mondială a scurt metrajelor Lexus, desfăşurată în sala de proiecţie Olympia. Publicul a urmărit seria de cinci filme prezentată de Lexus şi de Harvey Weinstein şi David Glasser de la The Weinstein Company, care au expus viziunile unice ce au stat la baza realizării acestei serii intitulate „Life Is Amazing”. 

Petrecerea oferită de Weinstein Company şi Lexus:

Pentru a sărbători succesul seriei de scurt metraje Lexus, The Weinstein Company şi Lexus au fost gazdele unei petreceri organizate la Baoli Beach pentru regizori, talente şi profesionişti din domeniul cinematografic, în cadrul unui eveniment care a constituit punctul culminant al celebrării cu succes a temei „Life is Amazing”, omagiind importanţa noilor talente regizorale internaţionale.

Scurt metrajele Lexus vor fi lansate unul câte unul, începând cu data de 28 mai 2013, pe site-ul www.lexusshortfilms.com.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.