Vehicule Audi, chemate în service pentru probleme la sistemul emisiilor poluante. Ce modele sunt vizate

Audi face parte din grupul auto Volkswagen, care a admis în 2015 instalarea unui soft pentru manipularea emisiilor poluante ...

Vehicule Audi, chemate în service pentru probleme la sistemul emisiilor poluante. Ce modele sunt vizate Vehicule Audi, chemate în service pentru probleme la sistemul emisiilor poluante. Ce modele sunt vizate

Compania Audi a decis chemarea în service a aproape 5.000 de maşini vândute în Europa, pentru remedierea unor probleme la sistemul emisiilor de oxid de nitrogen, informează Mediafax.

Vor fi chemate în service 4.997 de vehicule marca Audi A8 cu motoare de 4,2 litri V8, dintre care 3.660 sunt în Germania. Este vorba de maşini fabricate în intervalul septembrie 2013-august 2017.

Audi face parte din grupul auto Volkswagen, care a admis în 2015 instalarea unui soft pentru manipularea emisiilor poluante.

"Actualizarea softului pentru controlul emisiilor poluante va trebui să asigure inclusiv faptul că motorul ajunge rapid la condiţii optime de funcţionare, astfel încât controlul emisiilor să fie îmbunătăţit în condiţii reale. Vor fi asigurate condiţii astfel încât softul să nu producă dezavantaje pentru clienţi la nivelul consumuluui şi performanţelor", a transmis compania Audi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.