Versiune electică pentru Mazda2

Mazda Motor Corporation dezvoltă independent un vehicul electric (VE) pe care îl va oferi în sistem de închiriere în Japonia, începând cu 2012.

Versiune electică pentru Mazda2 Versiune electică pentru Mazda2

Noul VE dezvoltat pe platforma Mazda2 va avea o autonomie de 200 de km şi va fi disponibil prin închiriere în principal pentru autorităţile guvernamentale şi pentru clienţii de flote.

Mazda continuă să dezvolte strategia "Building Block", având ca prioritate îmbunătăţirea tehnologiilor de bază prin crearea unor motoare şi transmisii mai eficiente precum şi reducerea greutăţii vehiculelor. Având la bază acest lucru, Mazda va introduce progresiv dispozitive electrice cum sunt frânarea regenerativă şi sistemele hibride. Rezultatele iniţiale ale strategiei - produse ce adoptă tehnologiile noi şi prietenoase cu mediul Mazda SKYACTIV - vor fi lansate pe piaţă anul acesta. În paralel cu strategia "Building Block", Mazda continuă cercetările şi dezvoltarea VE destinate clienţilor care se deplasează pe distanţe scurte. Prin intermediul programului VE, Mazda doreşte să acumuleze informaţii cu privire la condiţiile de folosire a VE şi a tehnologiilor electrice auto.

Este de aşteptat ca motorul cu ardere internă să rămână principalul mijloc de propulsie auto şi în viitorul apropiat. Mazda va continua să îmbunătăţească tehnologiile de bază orientate pe conceptul de ardere internă. În acelaşi timp, va dezvolta în continuare tehnologii prietenoase cu mediul pentru a oferi clienţilor plăcerea de conduce alături de performanţe remarcabile de mediu şi de siguranţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.