Versiuni de echipare îmbunătăţite pentru Infiniti EX

La jumătatea anului Infiniti îmbunătăţeşte dotările pentru model coupé crossover sport. Sistem de navigaţie modern şi sistem audio premium sunt oferite ca dotări standard pentru versiunea GT.

Versiuni de echipare îmbunătăţite pentru Infiniti EX Versiuni de echipare îmbunătăţite pentru Infiniti EX

Infiniti EX oferă dotări mai bogate ca oricând începând cu această vară. În urma unei modificări a dotărilor făcute la jumătatea anului, fiecare EX, în afara modelului de bază EX30d, este echipat cu sofisticata platformă de navigaţie şi divertisment Connectiviti+ de la Infiniti şi sistemul audio premium Bose®. Acestea sunt doar câteva dintre modificările aduse.

Modificările confirmă în special modelul în echiparea medie GT ca una dintre cele mai complete maşini din clasa sa, fără a se recurge la opţiunile scumpe preferate de rivalii EX. Pe lângă sistemul Connectiviti+ şi sistemul audio Bose®, versiunile GT ale modelului EX37 pe benzină sau EX30d diesel sunt echipate acum cu jante de 19" în varianta standard.

Noile dotări se alătură la deja impresionanta listă de echipamente de pe fiecare model GT: ornamente din piele, scaune faţă încălzite şi reglabile electric şi volan reglabil electric. Acestea se adaugă toate la dotările fundamentale ale modelului EX, printre care se numără tracţiunea integrală, transmisia automată cu 7 trepte, farurile adaptive cu Xenon şi bancheta rabatabilă electrică, toate acestea fiind dotări standard în familia EX, inclusiv în cazul modelului de bază EX30d.

Se oferă echipări suplimentare şi pentru versiunea GT Premium, cea mai dotată versiunea a gamei EX. Fiind deja echipate cu sistemul Connectiviti+ şi cu unele dintre cele mai moderne sisteme de siguranţă dezvoltate până în momentul de faţă - avertizarea în cazul unei coliziuni frontale (FCW - Forward Collision Warning), prevenirea depăşirii benzii (LDP - Lane Departure Prevention) şi avertizarea cu privire la unghiul mort (BSW - Blind Spot Warning), modelele GT Premium vor dispune în dotarea standard începând cu 1 iunie şi de o trapă vitrată acţionată electric, de un sistem audio Bose® premium şi de jante de 19".

Dotări mai bune pentru Infiniti EX

Totodată, fiecare model din gama EX va fi disponibil în culoarea Malbec Black şi cu vopsea rezistentă la zgârieturi (Scratch Shield), care a fost oferită pentru prima dată pe sedanul M. Aceste modificări reprezintă cireaşa de pe tortul EX şi reflectă dorinţa clienţilor de a beneficia de modele cu dotări de vârf, o tendinţă observată de Infiniti la toate gamele încă de la prima lansare în Europa, în urmă cu aproape trei ani, a celei mai noi mărci de lux din Japonia. Preţurile pentru cele mai noi modele EX încep de la 50.900 € TVA inclus pentru EX30d cu motor V6 diesel şi un cuplu de 550 Nm, pentru a oferi performanţe pe măsura aspectului inspirat dintr-un coupé.

Sistemul Connectiviti+ este o platformă ultramodernă de informaţii şi divertisment concepută să funcţioneze fără probleme pentru a asigura o uşurinţă maximă în utilizare. Sistemul de navigaţie, care dispune de un hard-disc de 30 GB, oferă funcţii precum comanda vocală şi grafică 3D a intersecţiilor şi punctelor de interes pe ecranul touch-screen de înaltă rezoluţie. Totodată, există şi o funcţie unică ce oferă acces direct la Ghidurile Verde şi Roşu de la Michelin, pentru a se obţine informaţii turistice privind hotelurile şi restaurantele.

Funcţia de divertisment este axată în jurul unui dispozitiv Music Box de 10 GB care poate stoca echivalentul a până la 300 de CD-uri, toate melodiile fiind etichetate în mod clar datorită bazei de date muzicale Gracenote® integrate în hard-disc. Muzica este redată la o calitate demnă de o sală de concerte datorită sistemului Bose® Premium Sound System cu 11 difuzoare. Alte dotări precum portul USB, redarea DVD-urilor sau funcţia Bluetooth pentru utilizarea telefonului mobil fără a folosi mâinile şi streamingul audio, pentru care la unele modele concurente se percepe o taxă suplimentară, sunt toate incluse în pachetul tehnologic.

Cel mai nou crossover sport Infiniti EX este disponibil la centrele Infiniti din toată Europa începând cu 1 iunie la preţuri ajustate pentru a reflecta dotările suplimentare:

EX30d 50.900 € TVA inclus

EX30d GT 56.750 € TVA inclus

EX37 GT 56.800 € TVA inclus

EX30d GT Premium 61.225 € TVA inclus

EX37 GT Premium 61.275 € TVA inclus

Preţurile dotărilor opţionale sunt următoarele: vopsea metalizată, 950 € TVA inclus; bare portbagaj din aluminiu, 500 € TVA inclus; trapă vitrată acţionată electric (standard pe versiunea GT Premium), 1.350 € TVA inclus; ornamente interioare din lemn de arţar lăcuit manual, 450 € TVA inclus; sistem Connectiviti+ (standard pe versiunile GT şi GT Premium), 2.500 € TVA inclus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.