VIDEO – Accident grav pe A1, după ce un şofer băut a condus pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină. Doi adulţi şi un copil au murit

Autor: ProMotor 21 iun. 2019 Știri auto

Un accident grav s-a produs în această dimineaţă pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara, în apropiere de nodul rutier de la Balint.

Potrivit Poliţiei Timiş, un şofer în vârstă de 43 de ani a intrat pe sens opus şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism în care erau trei adulţi şi doi copii.

 

 

Doi dintre adulţi au murit pe loc şi au rămas încarceraţi. Un copil de 5 ani a fost transportat la spital, dar a murit. Un alt copil aflat în maşina lovită se află internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Timişoara.

 

 

Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. O a doua persoană s-ar fi aflat în maşina accestuia. Politistii l-au identificat pe proprietarul maşinii, un bărbat din comuna Tomeşti, sat Româneşti, care este şi principalul suspect.

Şoferul vinovat a fost prins

La câteva ore, poliţiştii l-au prins pe şoferul vinovat, într-o haltă CFR.

Adrian Vasiliu a fost descoperit în halta CFR Susani din apropierea comunei Traian Vuia de unde voia să ia un tren.

„În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun poliţiştii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide