VIDEO - Accident grav pe A1, după ce un şofer băut a condus pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină. Doi adulţi şi un copil au murit

Un accident grav s-a produs în această dimineaţă pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara, în apropiere de nodul rutier de la Balint.

VIDEO - Accident grav pe A1, după ce un şofer băut a condus pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină. Doi adulţi şi un copil au murit VIDEO - Accident grav pe A1, după ce un şofer băut a condus pe contrasens şi a lovit frontal o altă maşină. Doi adulţi şi un copil au murit

Un accident grav s-a produs în această dimineaţă pe autostrada A1 Traian Vuia – Timişoara, în apropiere de nodul rutier de la Balint.

Potrivit Poliţiei Timiş, un şofer în vârstă de 43 de ani a intrat pe sens opus şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism în care erau trei adulţi şi doi copii.

 

 

Doi dintre adulţi au murit pe loc şi au rămas încarceraţi. Un copil de 5 ani a fost transportat la spital, dar a murit. Un alt copil aflat în maşina lovită se află internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului din Timişoara.

 

 

Şoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. O a doua persoană s-ar fi aflat în maşina accestuia. Politistii l-au identificat pe proprietarul maşinii, un bărbat din comuna Tomeşti, sat Româneşti, care este şi principalul suspect.

Şoferul vinovat a fost prins

La câteva ore, poliţiştii l-au prins pe şoferul vinovat, într-o haltă CFR.

Adrian Vasiliu a fost descoperit în halta CFR Susani din apropierea comunei Traian Vuia de unde voia să ia un tren.

„În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spun poliţiştii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.