VIDEO: Am Cayenne, restul nu mai contează!

Iată unde poate duce ignoranţa unui şofer care-i sfidează pe toţi ceilalţi participanţi la trafic printr-o manevră cât se poate de periculoasă.

Sindromul şoferului indolent îi afectează pe tot mai mulţi dintre cei norocoşii ce-şi pot permite maşini cu adevărat speciale. Avem mai jos exemplul unui posesor de Porsche Cayenne, care-i tratează cu superioritate pe toţi ceilalţi participanţi la trafic şi face o manevră foarte periculoasă.

Se pare, însă, că de data aceasta norocul nu i-a surâs teribilistului nostru. Tocmai în momentul în care acesta depăşea total neregulamentar maşinile din intersecţie, un Ford Focus apare de nicăieri şi "se înfige" în SUV-ul german.

Compacta este proiectată în maşina din care se filmează, iar avariile suferite nu par deloc minore. Mai mult, şoferul din Cayenne pare să fi fost angajat într-o convorbire telefonică, tocmai în momentul în care accidentul se produce. Din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa, dar asemenea evenimente ar trebui să fie o lecţie pentru oricine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.