Video: Arabilor le plac drifturile riscante, în plin trafic!!!

Galeria filmuleţelor cu arabi care fac drifturi pe şosea s-a îmbogăţit cu încă unul. Vezi aici cum se face drift printre autobuze şi camioane, în timp ce tragi cu mitraliera.

Nu mai este un secret pentru nimeni că, în Orientul Mijlociu, drifturile făcute direct pe şosea sunt foarte apreciate. De data aceasta, însă, arabii nu se mai mulţumesc doar să penduleze la limita dintre viaţă şi moarte printre autobuze de şcoală şi camioane de mare tonaj, ci adaugă un nou element: mitralierele scoase pe geam, care scuipă gloanţe şi înspaimântă spectatorii de pe marginea drumului. Ca de obicei, maşinile folosite pentru acrobaţii sunt limuzine aparent inocente, precum Toyota Camry, Honda Accord sau Hyundai Elantra.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.