Video: Atenţie cad maşini!

Ce senzaţie stranie trebuie să fie atunci când vezi o maşină în aer care se îndreaptă spre tine şi tu nu ai ce face decât să aştepţi să intre în tine. Urmăriţi un clip video în care se întâmplă acest lucru.

Video: Atenţie cad maşini! Video: Atenţie cad maşini!

Întâmplarea are loc în Rusia. La un moment dat, de pe un drum paralel, apare o maşină "zburătoare" şi loveşte celelalte autovehicule care aşteptau în coloană. Se pare că şoferul cascador nu a adaptat viteza de rulare la condiţiile meteo, şi, astfel, a pierdut controlul volanului, trecând peste un mal de pamânt, construit special pentru a demarca două drumuri. În mod evident că şi-a luat zborul şi a aterizat în coloana de maşini. Rezultatele le puteţi vedea în materialul video.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.