VIDEO: Atenţie! Se trage... în Porsche!

Un Porsche 911 a fost pur si simplu “executat” fără milă pe un poligon de tragere de către un grup de oameni dotaţi cu diferite arme de foc.

VIDEO: Atenţie! Se trage... în Porsche! VIDEO: Atenţie! Se trage... în Porsche!

Datorită unei probleme la motor, proprietarul unui Porsche 911 a preferat ca, în locul reparaţiei care l-ar fi costat 20.000 dolari, să-l doneze unei asociaţii non-profit- susţinătoare a drepturilor omului de a deţine o armă.

Pentru a strânge fonduri, maşina a fost pusă ca ţintă pe un poligon unde au participat peste 140 de oameni înarmaţi şi dornici de a trage într-un Porsche mai vechi dar veritabil.

Aproximativ 10.000 de gloanţe au fost trase asupra modelului sportiv dar, după cum se vede şi din clipul video, nu îndeajuns de multe cât să penetreze complet capota motorului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.