VIDEO: BMW M6 cu 800 CP vs. Ferrari F12 standard. Care pe care?

Un BMW M6 se ia la luptă cu un Ferrari F12. Neamţul a fost modificat substanţial pentru a dezvolta 800 CP, în vreme ce italianul a rămas standard, deci pune pe pământ 750 CP. Care e mai rapid într-o liniuţă de un kilometru?

VIDEO: BMW M6 cu 800 CP vs. Ferrari F12 standard. Care pe care? VIDEO: BMW M6 cu 800 CP vs. Ferrari F12 standard. Care pe care?

În formă standard, BMW M6 şi Ferrari F12 sunt foarte rapide, însă nu prea pot fi puse una lângă alta la probe de viteză. Dar atunci când M6-ul a trecut pe la un atelier de tuning şi s-a ales cu 800 CP, devine un rival pe măsura supercarului italian care dezvoltă 740 CP în formă standard.

Aşadar, care e mai rapid: un M6 cu 800 CP sau un F12 standard? Rezultatul s-ar putea să te surprindă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.