VIDEO: Burn-out terminat cu incendiu

O Honda Civic sfârşeşte cum nu se poate mai prost, în urma unui burn-out neinsipirat, finalizat în flăcări.

Nu este prima oară când vedem un proiect de tuning interesant sfârşind în flăcări. Totuşi, de data aceasta nu ar putea da nimeni vina pe seriozitatea tunerului, vina aparţinând exclusiv proprietarului Hondei Civic din filmuleţul de mai jos.

Maşina este forjata la maximum, fiind legată de nişte blocuri de beton, pentru ca distracţia să fie maximă. Numai că nu doar distracţia a ajuns la cote alarmante, ci şi fumul care iese de sub capotă, alături de flăcările de rigoare. Nu încercaţi asta acasa!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.