VIDEO: Cât de rezistente sunt parapetele de protecţie de pe poduri? Foarte rezistente

În Statele Unite ale Americii se testează un nou tip de parapete de protecţie pentru poduri rutiere, care pot rezista impacturilor dure, chiar şi din partea camioanelor mari.

VIDEO: Cât de rezistente sunt parapetele de protecţie de pe poduri? Foarte rezistente VIDEO: Cât de rezistente sunt parapetele de protecţie de pe poduri? Foarte rezistente

Americanii testează un nou parapete destinat podurilor rutiere, iar rezultatele sunt destul de clare în videoclipurile de mai jos. Conform Jalopnik, inginerii de la Institutul de Transport A&M din statul american Texas au testat acest tip de parapete pentru impactul cu un vehicul care circulă cu 100 km/h. Şi, ei bine, a rezistat.

Sigur, vehiculele care se lovesc de el nu arată foarte bine după impact, dar tot e mai bine decât să ajungă în apa de dedesubt, nu?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.