VIDEO: Cu monopostul pe Nurburgring. Iarna, pe zăpadă...

Monoposturile, indiferent de disciplinele sportive în care participă, par a fi nişte vehicule destul de fragile, care au nevoie de condiţii perfecte pentru a arăta ce pot. Ei bine, videoclipul de mai jos ne arată că lucrurile nu stau chiar aşa.

VIDEO: Cu monopostul pe Nurburgring. Iarna, pe zăpadă... VIDEO: Cu monopostul pe Nurburgring. Iarna, pe zăpadă...

Drumurile acoperite cu zăpadă sunt terenul de joacă preferat al maşinilor cu tracţiune integrală şi a monstruleţilor de raliuri, nu? Păi, da, dar se pare că nici monoposturile nu se ascund după deget când vine vorba de provocări. Mai exact, în videoclipul de mai jos, un instructor de la şcoala de pilotaj Nurburgring Driving Academy a luat un monopost şi l-a dus pe faimosul Nordschleife. Pe zăpadă şi la -16 grade Celsius.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.