VIDEO: cum ar fi să vedem aşa ceva şi pe şoselele înzăpezite de la noi?

Iarna încă nu şi-a făcut de cap în România ca acum un an, dar să nu uităm că mai sunt două luni în care zăpada poate să facă ravagii. Totuşi, suntem siguri că autorităţile noastre nici nu se gândesc să ia exemplul eficienţei din alte ţări. De exemplul, din Canada.

Nu ne vom grăbi să afirmăm că, odată cu schimbarea guvernului şi a puterii politice, vor dispărea şi multe dintre metehnele care ne afectează viaţa zi de zi. Dar poate noii conducători vor încerca să pună mai mult accent pe eficienţă.

După ce iarna trecută ne-a demonstrat din plin cât de păguboasă este cumetria pe banii bugetului de stat şi lipsa de responsabilitate a autorităţilor locale, ne permitem să-i tragem de mânecă pe cei din poziţiile de conducere arătându-le un exemplu de deszăpezire pe care îl considerăm foarte eficient.

Oare cât de cositisitoare ar fi aceste operaţiuni faţă de ce se întâmplă acum la noi?

Masini de deszapezire in Canada de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.