VIDEO: Cum încarci un mini-încărcător frontal într-un camion ca un maestru

Pe scurt, like a boss. Adică uită-te şi tu câtă îndemânare are omul care controlează jucărioara gândită pentru mutat pământ.

VIDEO: Cum încarci un mini-încărcător frontal într-un camion ca un maestru VIDEO: Cum încarci un mini-încărcător frontal într-un camion ca un maestru

Băiatul din videoclipul de mai jos nu a avut chef să mai monteze rampele pe care urcă de obicei un mini-încărcător frontal pe remorcă sau camion, aşa că a apucat problema de coarne şi a făcut ce ştie el mai bine. Şi se pare că a transformat banala muncă de conducător de utilaje de construcţii în artă. Aruncă şi tu o privire peste videoclipul de mai jos şi spune-ne ce părere ai.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.