VIDEO | Cum s-a răzbunat un şofer din Bucureşti când şi-a găsit maşina blocată în parcare

Şoferul unui BMW X6 a recurs la un gest extrem pentru a-şi elibera maşina blocată în parcare. Imaginile filmate de un amator au fost îndelung comentate pe forumuri şi pe reţelele de

VIDEO | Cum s-a răzbunat un şofer din Bucureşti când şi-a găsit maşina blocată în parcare VIDEO | Cum s-a răzbunat un şofer din Bucureşti când şi-a găsit maşina blocată în parcare

Bucureştiul este sufocat de maşini, iar găsirea unui loc de parcare a devenit aproape o misiune imposibilă, în special în zona centrală. Mai nou, bucureştenii au început să ”inventeze” parcări între sensurile de mers, pe şinele de tramvai dezafectate şi oriunde cred că nu este încurcată (prea tare) circulaţia. Nu întotdeauna lucrurile se desfăşoară însă perfect şi mulţi îşi găsesc maşinile zgâriate sau chiar lovite. În plus, conflictele pentru un loc de parcare au ajuns la stadiul epidemic.

Probabil pentru a evita un astfel de conflict, şoferul unui BMW X6 cu numere de Dâmboviţa a decis să ia problema în mâinile proprii (sau mai degrabă în cârligul de remorcare al maşinii din dotare), făcându-şi loc la propriu pentru a putea ieşi din parcarea improvizată. În spatele lui parcase un VW Jetta, blocându-i complet ieşirea din parcare. În absenţa unui număr de telefon lăsat în parbrizul Jettei, dâmboviţeanul împinge maşina maşina care-l bloca până când reuşeşte să-şi facă loc pentru a-şi elibera maşina.

Imaginile filmate de un amator s-au viralizat rapid pe reţelele de socializare, iar o discuţie pe pagina de Reddit /r/Romania a încins spiritele, şoferul de X6 găsindu-şi nu numai critici, ci şi admiratrori. Observatorii neutri remarcă seninătatea cu care ceilalţi participanţi la trafic ignoră situaţia, unul dintre şoferi chiar profitând de breşa creată în marea de maşini parcate pentru a putea întoarce maşina. Pentru alţii, prezenţa unui copil pe locul din dreapta faţă al BMW-ului a ridicat mai multe semne de întrebare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.