VIDEO: cum să eviţi un obstacol pe autostradă

Viteza ridicată şi obstacolele apărute din "neant" nu fac "casă" bună cu maşina. Priviţi ce s-a întâmplat atunci cand pe autostradă apare o scară.

Nici măcar nu vrei să-ţi imaginezi ce se poate împâmpla atunci cănd rulezi cu peste 100 de km/h pe o autostradă şi din senin te trezeşti cu un obiect de dimensiuni mari chiar în faţă ta. Protagonistul acestui video s-a "întâlnit" cu o scară pe autostradă. Evitată la "mustaţă", se pare că şoferul a scăpat fără nici o zgârietură.

Ca bonus priviţi cum să NU transportaţi o scară cu maşina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.