VIDEO de arhivă. Ai cumpăra un VW de la Dustin Hoffman? Mulţi au făcut-o

Stilul lui, care presupune bruscarea maşinii în toate felurile posibile, a fost un succes.

VIDEO de arhivă. Ai cumpăra un VW de la Dustin Hoffman? Mulţi au făcut-o VIDEO de arhivă. Ai cumpăra un VW de la Dustin Hoffman? Mulţi au făcut-o

Dacă noile reclame la maşini sunt mai subtile şi nu agasează prin expunerea obsesivă a mărcii şi a calităţilor maşinii, pe vremuri lucruile nu stăteau chiar aşa. De multe ori, presupuneau un om care laudă modelul nou în timp ce se plimbă în jurul lui. Volkswagen nu făcea excepţie, iar pentru prezentarea modelului Fastback Sedan l-au ales pe actorul Dustin Hoffman.

S-a vorbit la un moment dat despre faptul că el a fost ales şi datorită înălţimii lui de doar 1,67 metri, care făcea maşina să pară mai mare. Oricare ar fi cazul, Dustin Hoffman a dat un plus de faimă reclamei.

Stilul lui, care presupune bruscarea maşinii în toate felurile posibile, a fost un succes.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.