VIDEO: De la drifturi cu camioane la bikeri care pun casca jos pe viraje

Câteva filmuleţe adunate pentru a vă relaxa pe final de săptămână.

Americanii au mai inventat o formă de "motorsport" - Burnout Race. Adică cine trece primul linia de sosire dar produce şi cel mai mare nor de fum. Încă este ieftină benzina pe la ei cred.

Prin competiţiile moto am văzut că se pune genunchiul jos pe viraj. Mai nou se pare că se foloseşte casca de protecţie. Pe la ei se poate, au drumuri, pe la noi mai greu, nu poţi şti peste ce dai uitat de unii,alţii sau de vreun animal pe carosabil.

Bancuri cu poliţişti şi Ferrari nu am auzit până acum. Nu este timpul pierdut, o demonstrează un poliţist britanic care a pus sechestru pe un Ferrari F430 Spider. Până aici nimic ieşit din comun, doar că reprezentantul legii are ceva probleme în a reuşi să pornească supercarul italian. Mai precis nu ştie cum. Este salvat totuşi de un trecător.

Aşteptăm cu interes un campionat mondial de drifturi dedicat camioanelor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.