VIDEO: Doi veterani ai circuitului Nurburgring se duelează pe pistă

Sabine Schmitz, femeia care a condus o bună bucată de vreme taxiul de pe circuitul german Nürburgring, şi Ron Simons, unul dintre instructorii de pe Nürburgring, se fugăresc pe celebrul circuit nemţesc. Ea într-un Porsche 911 GT3RS, el într-un Ferrari 458 Italia.

VIDEO: Doi veterani ai circuitului Nurburgring se duelează pe pistă VIDEO: Doi veterani ai circuitului Nurburgring se duelează pe pistă

Sabine Schmitz este o femeie căreia îi place să conducă. A demonstrat-o în anii în care a condus celebrul taxi de pe circuitul german Nürburgring şi, dacă nu e suficient, într-o filmare în care se află la volanul unui Ferrari Enzo ZXX.

Acum, Schmitz a intrat la duel cu un alt instructor de pe Nürburgring, pe numele său Ron Simons. Ea conduce un Porsche 911 GT3RS, el conduce un Ferrari 458 Italia. Rezultatul cursei, în clipul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.