VIDEO: Focul provocat de un Lamborghini Espada a ars o casă întreagă!

Un proprietar de Lamborghini Espada s-a ales cu întreaga casă distrusă după ce a încercat să-şi pornească bolidul din garaj.

Un american în vârstă de 51 ani din Michigan a încercat să-şi pornească bolidul din garajul casei pe care tocmai o vânduse cu o săptămână inainte. Maşina, un Lamborghini Espada din 1971, a izbucnit în flăcări în momentul pornirii, iar flăcările au cuprins în scurt timp şi casa. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, proprietarul fiind chiar capabil să-şi scoată mama şi câinele din casă înainte ca incendiul să se extindă.

Toată această tragedie a dus la pagube foarte mari, primul etaj al casei a fost distrus complet iar al doilea etaj fiind avariat destul de serios din cauza fumului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.