VIDEO: Ford îi pune la respect pe bărbaţi cu o fată „inocentă” şi noul Mustang

Te duci şi tu ca omul la o întâlnire cu o fată pe care n-ai mai văzut-o niciodată, iar apoi te trezeşti într-un Mustang. Noul Ford Mustang. Ce ar putea să se întâmple?

VIDEO: Ford îi pune la respect pe bărbaţi cu o fată „inocentă” şi noul Mustang VIDEO: Ford îi pune la respect pe bărbaţi cu o fată „inocentă” şi noul Mustang

Mai sunt câteva zile până la Valentine's Day, sărbătoarea americană care a cucerit inimile îndrăgostiţilor din lumea întreagă, aşa că Ford s-a pus pe treabă şi a făcut un videoclip.

Povestea merge cam aşa: o fată (blondă) se întâlneşte cu nişte băieţi care caută o relaţie (sau nu). Iar apoi se oferă să îi ducă acasă în noul ei Ford Mustang. Dar vai, oare ştie să conducă o maşină cu cutie de viteze manuală? Ei bine, se pare că ştie foarte bine, fiindcă e - de fapt - o cascadoare profesionistă. Iar reacţiile băieţilor sunt de nepreţuit.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.