VIDEO: Ford Transit pregătit pentru campionatul de drift

Pasiunea nu cunoaşte limite. Poţi improviza o sesiune de drifturi cu orice vehicul comercila care are tracţiune spate, dar acest Transit este puţin altfel.

Un Ford Transit cu motorizare V8, cu trenul de rulare modificat, cu un roll cage interior generos pentru a creşte gradul de rigiditate, ceva modificări la direcţie pentru a nu obliga pilotul la balet cu volanul, un circuit, pneuri, combustibil şi liber la drift. Uşor atipic să vezi un vehicul comercial pe un circuit pentru o sesiune de drifturi, dar la prima vedere Transit-ul cu propulsor V8 nu prea se chinuie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.