VIDEO: Hamsterii într-o nouă reclamă la Kia Soul!

Simpaticii hamsteri revin în noua reclamă la Kia Soul, de data aceasta reprezentând un nou stil şi dansând pe noua melodie a celor de la LMFAO – Party Rock Anthem.

Kia a lansat o nouă campanie de promovare pentru proaspătul model lansat Soul, intitulată "Share Some Soul" în care hamsterii "de cartier" îşi fac din nou apariţia. Aceştia dansează pe melodia care a stat, timp de 6 săptămâni, pe primul loc în topurile Billboard.

Cu scopul de a atrage atenţia publicului tânăr, noua reclamă a fost difuzată în timpul premiilor MTV Video Music Awards 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.