VIDEO: Mercedes-AMG GT vrea să devină maşina viselor tale (în locul lui Porsche 911)

Când a apărut noul Mercedes-AMG GT, multe publicaţii auto au spus că este rivalul perfect pentru legendarul Porsche 911. Chiar şi noi, aici la ProMotor, am spus asta, dar nu ne-am gândit că nemţii de la AMG vor lua această idee şi vor face o reclamă din ea.

VIDEO: Mercedes-AMG GT vrea să devină maşina viselor tale (în locul lui Porsche 911) VIDEO: Mercedes-AMG GT vrea să devină maşina viselor tale (în locul lui Porsche 911)

Mercedes-AMG GT e o maşină impresionantă şi vrea să se bată că eternul Porsche 911. Sigur, această idee nu prea a fost exprimată în mod oficial de marca auto germană, dar acum e cât se poate de clară în cea mai nouă reclamă pentru coupe-ul cu stea în frunte.

Denumit „Dreamcar”, spotul pune în prim-plan un băieţel care doarme şi visează la maşina lui preferată - Porsche 911. Doar că are parte de o mică surpriză, pe care o poţi vedea în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.