VIDEO - Mircea Băsescu a întors pe linia continuă şi a provocat un accident în care au fost rănite două persoane

Două persoane au fost rănite, vineri, după ce o maşină a întors pe linia continuă pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea, şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care se deplasa regulamentar.

VIDEO - Mircea Băsescu a întors pe linia continuă şi a provocat un accident în care au fost rănite două persoane VIDEO - Mircea Băsescu a întors pe linia continuă şi a provocat un accident în care au fost rănite două persoane

Două persoane au fost rănite, vineri, după ce o maşină a întors pe linia continuă pe DN 39, dinspre Eforie Nord către Agigea, şi a intrat în coliziune cu o altă maşină care se deplasa regulamentar.

La volanul maşinii care a dus la producerea accidentului se afla Mircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu. După primele cercetări, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă pe numele lui Mircea Băsescu.

Video: Ziua de Constanţa

 

Potrivit poliţiştilor constănţeni, Mircea Băsescu a efectuat un viraj la stânga, pentru a întoarce, peste marcajul dublu continuu. În acel moment, maşina condusă de fratele fostului preşedinte a fost lovită de un autoturism condus regulamentar din sens opus, de căre o femeie de 61 de ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducatoarei celui de-al doilea auto şi a pasagerului dreapta faţă din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 49 de ani”, au transmis poliţiştii constănţeni. Una dintre victime a suferit traumatism cranio-facial, iar cealaltă a suferit traumatism cranio-facial şi lombar, informează Mediafax.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.