VIDEO: noul Ford Mustang sau un Mustang original preparat?

Dacă eşti un texan ahtiat după Ford Mustang, cel mai probabil noua generaţie te va lăsa rece. Deoarece Mustang-ul original poate fi transformat într-un muscle-car de vis, după cum ne-o demonstrează următorul video.

Atelierul Mo Muscle Cars a fost deschis de Tim Meaux în Texas din pasiune pentru muscle-car-urile americane clasice. Iar modelul de faţă, un Mustang Convertible din 1964, a fost transformat într-un adevărat monstru de şosea, dar fără a fi denaturat vizual - putem spune chiar că e un fel de ”no, thanks” la adresa noului Ford Mustang...

Pur şi simplu, graţie unui compresor mecanic de origine ”Mammoth”, puterea motorului V8, preluat de pe un modern Mustang GT500, este acum de 820 CP. Iar toate componentele mecanice, de la suspensie la direcţie şi la sistemul de frânare, au fost îmbunătăţite sau înlocuite. Pentru ca rezultatul să fie cel din video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.