VIDEO - O situaţie rară: 38 de Audi R8 V10 livrate clienţilor în aceaşi zi la sediul din Ingolstadt

Încă există cerere pentru motoare pe benzină aspirate, iar cel mai bine ilustrează această idee evenimentul care a avut loc zilele trecute la sediul Audi din Ingolstadt.

VIDEO - O situaţie rară: 38 de Audi R8 V10 livrate clienţilor în aceaşi zi la sediul din Ingolstadt VIDEO - O situaţie rară: 38 de Audi R8 V10 livrate clienţilor în aceaşi zi la sediul din Ingolstadt

Încă există cerere pentru motoare pe benzină aspirate, iar cel mai bine ilustrează această idee evenimentul care a avut loc zilele trecute la sediul Audi din Ingolstadt. 38 de modele supersport R8 echipate cu motorizări V10 au fost livrate clienţilor în aceeaşi zi.

Audi nu livrează de obicei atât de multe R8 clienţilor într-o singură zi, însă asta s-a întâmplat zilele trecute în Germania.

Un clip video realizat de canalul Seen Through Glass prezintă cele mai interesant configurate modele din această flotă V10 impresionantă.

Cei care cumpără un Audi R8 pot opta pentru modelul de top Performance cu 611 cai-putere şi multe elemente personalizate, însă chiar şi variantele mai simple sunt la fel de spectaculoase şi se remarcă prin propriile dotări.

Audi a dezvăluit noul R8 în octombrie 2018. Vânzările au început în Europa la începutul acestui an, iar noul model are un aspect mult mai agresiv.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.