VIDEO Reţeta dezastrului în Rusia. O tânără a încercat să-şi „dezgheţe” maşina cu bricheta, lângă pompa de benzină

O femeie din Rusia a dat foc la rezervorul maşinii personale, după ce s-a jucat cu o brichetă în dreptul pompei de benzină.

VIDEO Reţeta dezastrului în Rusia. O tânără a încercat să-şi „dezgheţe” maşina cu bricheta, lângă pompa de benzină VIDEO Reţeta dezastrului în Rusia. O tânără a încercat să-şi „dezgheţe” maşina cu bricheta, lângă pompa de benzină

Incidentul s-a petrecut în Surgut, un oraş siberian de pe fluviul Obi. Iarna, temperaturile în zonă ajung chiar şi la minus 33 grade Celsius.

După ce analizează pompa de benzină, femeia decide să folosească o brichetă lângă capacul rezervorului.

Citeşte şi FOTO. Cum încearcă un şofer să-şi vândă Loganul galben care ”nu a fost taxi”

Tânăra declanşează un mini-incendiu, pe care încearcă să-l stingă suflând asupra focului, o metodă deloc inspirată, scrie Daily Mail.

 

Citeşte şi Au crezut c-au scăpat de dracu şi au dat de tac-su’!

Citeşte şi VIDEO. Obişnuieşti să nu-ţi cureţi zăpada de pe acoperişul maşinii? Iată ce se poate întâmpla

Citeşte şi VIDEO - Un derivat de Duster i-a impresionat pe britanici

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Citeşte şi Cele 10 greşeli ale Poliţiei Rutiere care duc la haosul de pe şosele

Citeşte şi Află tot despre cauciucurile de iarnă

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.