VIDEO: Ripsaw EV2 e tancul de lux care poate ajunge oriunde

S-ar putea să fi auzit deja de Ripsaw EV2, fiindcă am scris şi noi despre maşinăria asta nebună. Problema este că primul videoclip apărut pe net era cu modelul neterminat. Acum, însă, americanii de la Howe And Howe se laudă că e gata.

VIDEO: Ripsaw EV2 e tancul de lux care poate ajunge oriunde VIDEO: Ripsaw EV2 e tancul de lux care poate ajunge oriunde

De Ripsaw EV2 am scris deja în urmă cu câteva luni, când americanii de la Howe And Howe, creatorii acestei maşinării şenilate, au publicat un clip în care EV2 îşi face de cap pe gheaţă.

Dar acea filmare a fost făcută când vehiculul nu era chiar gata. Acum, însă, Ripsaw EV2 e gata de treabă, iar firma producătoare spune despre el că e un „tanc de lux”. Noi spunem că nu e chiar de lux, dar arată ca un Batmobil, aşa că suntem fericiţi.

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.