VIDEO: TOP 5 cele mai tari curse cu maşini din filme

Dacă nu ar fi existat filmele cu maşini, cine ar fi inventat sloganuri ca „2 fast 4 u”? Te asigur eu că nimeni. Aşa că a venit momentul pentru un fel de omagiu adus acestor minunate creaţii cinematografice prin intermediul unui top.

VIDEO: TOP 5 cele mai tari curse cu maşini din filme VIDEO: TOP 5 cele mai tari curse cu maşini din filme

Filmul The Fast and the Furious a pus pe jar o întreagă generaţie de şoferi, ducând la apariţia a mii de maşini tunate în stilul F&F (sau, mă rog, încercări de tuning, nu neapărat nişte capodopere), dar şi a unui număr suficient de mare de piloţi wannabe.

Iată, aşadar, un TOP 5 cu cele mai tari curse de maşini din filme.

Locul 5: Cursa cu maşinile de poliţie din Fast Five

Un sfert de milă pentru un milion de dolari. Sună bine, nu?

4. Cursa cu maşini închiriate din Days of Thunder

Tom Cruise se întrece cu Michael Rooker. Nimic special până aici, doar că cei doi conduc maşini închiriate.

3. Brian vs. Dominic în The Fast and the Furious

Probabil cel mai cunoscut film cu maşini din anii 2000, The Fast and the Furious a adus în cinematografe şi pe micile ecrane o liniuţă de pomină, între Paul Walker şi Vin Diesel.

2. Poliţia împotriva infractorilor în Bad Boys II

Maşini aruncate de pe un camion, una bucată barcă şi un Ferrari 550 Maranello condus de Will Smith. Da, era să uit – foarte multe maşini distruse.

1. Maxi şi mini în Ocean’s Eleven

Un film excelent, în care George Clooney, Bernie Mac, Brad Pitt, Matt Damon şi mulţi alţii pun în aplicare un plan diabolic de a jefui trei cazinouri din Las Vegas în acelaşi timp. Şi fiindcă stresul e foarte mare, cei doi fraţi din film s-au destins cu o liniuţă mai neobişnuită. Spoiler: maşina mare câştigă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.