VIDEO: Un concurs de burnouturi în stil american

Americanii ştiu să se distreze cu maşinile, chiar dacă unele sporturi pe care ei le urmăresc par plictisitoare pentru pasionaţii europeni (de exemplu, NASCAR). Dar un concurs de burnouturi e un concurs de burnouturi, indiferent de ţara de origine scrisă în buletin.

VIDEO: Un concurs de burnouturi în stil american VIDEO: Un concurs de burnouturi în stil american

Chiar dacă nu exprimă foarte multă fineţe, un burnout făcut cu maşina este unul dintre lucrurile pe care un şofer pasionat ar trebui să le facă măcar o dată în viaţă. De ce? Pur şi simplu pentru că e distractiv!

Iar americanii ştiu câte ceva despre distracţie, chiar dacă unele sporturi cu motor de la ei (vezi NASCAR) par destul de plictisitoare pentru europeni. Chiar şi aşa, însă, un concurs de burnouturi rămâne un concurs de burnouturi. Maşini cu tracţiune pe faţă, maşini cu tracţiune pe spate - nu contează, atâta vreme cât au destulă putere să facă fum.

Vizionare plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.