VIDEO: Un tanc care face drifturi poate fi un vis frumos sau un coşmar

Un lucru e cert, însă: e cât se poate de real. Şi a fost făcut ca să mănânce tot ce îi iese în cale.

VIDEO: Un tanc care face drifturi poate fi un vis frumos sau un coşmar VIDEO: Un tanc care face drifturi poate fi un vis frumos sau un coşmar

Doamnelor şi domnilor, acesta este Ripsaw EV2. Şi, contrar numelui care v-ar putea duce cu gândul la un vehicul electric plictisitor, nu e altceva decât un tanc care face derapaje controlate. Da. Un tanc.

Ce-i drept, acţiunea din videoclipul de mai jos se întâmplă pe gheaţă şi zăpadă, dar suntem destul de siguri că maşinăria asta dementă s-ar descurca la fel de bine pe aproape orice suprafaţă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.