VIDEO: vrei să te-omori? Îţi iei omorul!

Cazurile în care oamenii disperaţi se aruncă în faţa maşinilor nu sunt singulare, mai ales pe această criză economică. Însă, de data aceasta, potenţialul sinucigaş a păţit altceva...

Probabil aţi auzit multă lume până acum povestind despre oameni care se aruncă în faţa maşinilor, unii pentru a-şi pune capăt zilelor (dar de ce să-i faci probleme astfel unui nevinovat?!), alţii pentru a obţine foloase materiale prin şantaj ulterior.

Şoferul din următorul video a avut, însă, reacţii foarte rapide, atât în ce priveşte frânarea maşinii, cât şi ulterior, prin tratamentul aplicat potenţialului sinucigaş. Voi aţi trecut prin aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.