VIDEO. Cum modernizează chinezii un pod în doar 43 de ore

Dacă nu am vedea imaginile parcă nu ne-ar veni să credem că este posibil ca un pod să fie schimbat într-un timp atât de scurt.

VIDEO. Cum modernizează chinezii un pod în doar 43 de ore VIDEO. Cum modernizează chinezii un pod în doar 43 de ore

Nu ştim cât ar dura ca un pod asemănător cu cel din China să fie schimbat la noi, dar având în vedere că în România a durat 30 ani construirea unei autostrăzi, aşteptările noastre nu sunt prea mari. 

E clar că nu ne putem compara cu China în multe privinţe, totuşi schimbarea unui pod cu mai multe benzi în doar 43 de ore, ar trebui să fie un exemplu care să stimuleze autorităţile române în ceea ce priveşte scurtarea deadline-urilor proiectelor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.