Vitezoman la numai 14 ani

Un adolescent aflat la o vârstă care nu-i permite să deţină un permis de conducere, mai exact 14 ani, a fost prins de radar cu o viteză de 130 km/h. Iar asta nu e tot…

Vitezoman la numai 14 ani Vitezoman la numai 14 ani

Personajul nostru se deplasa cu maşina părinţilor pe o şosea de lângă Saint-Laurent-Des-Arbres, unde poliţiştii efectuau, în acel moment, un control de viteză. Spre ghinionul lui, a fost prins de radar cu o viteză de 130 km/h, cu 40 km/h mai mult decât limita legală admisă.

Organele de poliţie au constatat cu surprindere că adolescentul nu era singur, ci însoţit de mama sa. Justificarea femeii a fost că suferea de artrită şi nu ar fi fost capabilă să conducă maşina.

Credeţi că această justificare medicală este suficientă pentru ca tânărul să scape basma curată?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.