Volkswagen inaugurează primul concept store auto din România. Touareg va fi primul model expus

Autor: Marius Vișan 02 nov. 2018 Știri auto

Volkswagen inaugurează primul concept store auto din România, în Plaza România din Bucureşti. Vizitatorii vor avea parte de o experienţă unică interactivă în spaţiul de 115 metri pătraţi unde este expus noul Volkswagen Touareg.

La nivel internaţional, astfel de magazine Volkswagen mai există doar într-un mall din Birmingham şi într-un centru de cumpărături stradal din Varşovia.

Spaţiul magazinului a fost amenajat în aşa fel încât să simplifice la maximum procesul de cumpărare al unei masini. Echipa de designeri a reuşit să creeze o amenajare unică de lifestyle, unde clienţii pot intra în universul mărcii.

În acest concept store auto clienţii vor putea să se documenteze, să testeze, să primească oferte iniţiale şi chiar să comande noi modele de maşini, piese de schimb, accesorii sau echipamente promoţionale oficiale.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide