Volkswagen inaugurează primul concept store auto din România. Touareg va fi primul model expus

Volkswagen inaugurează primul concept store auto din România. Touareg va fi primul model expus Volkswagen inaugurează primul concept store auto din România. Touareg va fi primul model expus

Volkswagen inaugurează primul concept store auto din România, în Plaza România din Bucureşti. Vizitatorii vor avea parte de o experienţă unică interactivă în spaţiul de 115 metri pătraţi unde este expus noul Volkswagen Touareg.

La nivel internaţional, astfel de magazine Volkswagen mai există doar într-un mall din Birmingham şi într-un centru de cumpărături stradal din Varşovia.

Spaţiul magazinului a fost amenajat în aşa fel încât să simplifice la maximum procesul de cumpărare al unei masini. Echipa de designeri a reuşit să creeze o amenajare unică de lifestyle, unde clienţii pot intra în universul mărcii.

În acest concept store auto clienţii vor putea să se documenteze, să testeze, să primească oferte iniţiale şi chiar să comande noi modele de maşini, piese de schimb, accesorii sau echipamente promoţionale oficiale.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.