Volkswagen prezintă Grand California. Model nou în clasa van-urilor de şase metri

Autor: Marius Vișan 14 aug. 2018 Știri auto

Volkswagen va prezenta luna aceasta noul model Volkswagen Grand California. Autorulota se bazează pe structura modelului Crafter. În plus faţă de zona mare de dormit din spate, Grand California va fi disponibil cu un pat supraetajat pentru copii şi toaletă. Alte caracteristici din dotarea standard includ, pe lângă bucătăria şi baia spaţioasă (840 x 800 mm), detalii cum ar fi iluminatul exterior de deasupra uşii glisante.

Grand California este dotat cu scaune rotative în faţă şi o banchetă dublă în zona de living. O masă mare oferă spaţiu suficient pentru patru persoane. Echipamentele de bucătărie includ un frigider de 70 de litri cu compartiment de congelare (accesibil şi din exterior), aragaz cu două ochiuri, o chiuvetă şi diverse sertare, compartimente de depozitare şi rafturi rabatabile.

O caracteristică-cheie la modelul Grand California, care îl diferenţiază de California T6, este baia. Pe lângă toaletă şi duş, echipamentele băii includ o chiuvetă pliabilă, rafturi cu suporturi pentru articole de toaletă, un dulap cu suport integrat pentru hârtie igienică, suporturi de prosop şi un luminator pentru ventilaţie. Grand California poate transporta 110 de litri de apă.

În plus, Grand California va fi disponibil împreună cu sistemele de asistenţă şi sisteme de infotainment de ultimă generaţie. Sistemele de asistenţă pentru şofer includ sistemul Front Assist cu funcţia City Emergency Braking, Lane Assist pentru a ajuta şoferul să păstreze banda de rulare, Blind Spot Monitor pentru schimbarea benzii în siguranţă, Rear Traffic Alert pentru a ieşi cu spatele din spaţiile de parcare şi Park Assist pentru a efectua manevrele de parcare cât mai facil, sistemul Adaptive Cruise Control şi camera de mers înapoi.

Vehiculele de campare precum Grand California pot călători pe diverse tipuri de teren. De aceea, Volkswagen va oferi, de asemenea, noul model cu tracţiune integrală (4MOTION). 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide